Special Dinners

Stel u wilt het intieme van een diner combineren met het dynamische aspect van een borrel, dan is een amuseparade (ook wel walking diner genoemd) wellicht de uitkomst voor u. Doordat u niet vastzit aan een bepaalde plek aan tafel, bent u vrij om lekker rond te lopen en met al uw gasten een praatje te maken. Onderwijl nuttigt u toch een heel diner! Onze bediening serveren met korte tussenpauzes heerlijke, kleine, luxe gerechtjes uit. Een perfecte manier om uw gasten te verwennen en het diner eventueel geruisloos in het feest over te laten gaan...

BBQ

Hoewel veel mensen bij een BBQ vaak aan kipsaté, stokbrood met kruidenboter en ‘in de rij staan' denken, zijn wij van mening dat een BBQ ook een aangename en stijlvolle aangelegenheid kan zijn. Een BBQ op Zout zal bij u de bovenstaande associatie dan ook niet oproepen. Wij serveren mooie vis, goed vlees en luxe, mooi opgemaakte salades. Daarna bestaat ook nog de mogelijkheid om voor een mooi en uitgebreid dessertbuffet te kiezen dat bestaat uit fruit, mooie kazen en lekkere chocoladedesserts. Wij geloven in kwaliteit en de juiste kwantiteit. Uiteraard kan een BBQ aan uw wensen worden aangepast. Onze chefkok helpt u graag de juiste combinaties samen te stellen.

Diner

Het uitgangspunt van Zout is altijd geweest om de mensen ook met slecht weer naar zich toe te koken. Door het aannemen van ervaren koks en het samenstellen van mooie en gevarieerde menukaarten is Zout dit goed gelukt en mogen wij ons met recht een strandrestaurant noemen! Dus wanneer u iets te vieren heeft, een zakelijk diner wilt geven of gewoon lekker en goed aan het strand wilt eten, bent u bij ons van harte welkom!

Indien u wilt komen dineren met een groep die groter is dan 20 personen, stellen wij in overleg met u een keuzemenu samen, bestaande uit ca. twee voor-, twee hoofd- en twee nagerechten. U kunt natuurlijk ook zelf uw keuzemenu samenstellen van onze kaart die op het internet staat. De prijzen van het keuzemenu hangen dus af van de gerechten die u kiest!

CONTACT

 

Website door UD