Feesten

Zoutvierkant 108
Zoutvierkant 13
Zoutvierkant 2
Zoutvierkant 35
Zoutvierkant 5

Van bedrijfsborrel tot trouwreceptie, van verjaardag tot jubileum, van dansfeest tot galadiner. Zo goed als alles is mogelijk, mede door de twee verschillende ruimtes die beide exclusief af te huren zijn! Zo hebben wij het Beachhouse, een intieme, kleinere ruimte met eigen bar, terras, toiletgroep en terras dat u vanaf 50 personen kunt huren. Daarnaast hebben wij het restaurant waar zeker 250 personen kunnen feesten! Wanneer u op één van de drie buttons links klikt kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten feesten die u bij Zout kunt geven. Bij Zout kunt u feesten organiseren zoals u het zelf wilt. Bel of mail daarom voor een afspraak, maar wees er ruim van tevoren bij, want feesten op het strand is populair.

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Teambuilding

Wanneer u eens iets anders met uw bedrijf wil doen naast wat drinken, een hapje eten en daarna lekker dansen dan bent u bij Zout ook van harte welkom. Het strand biedt talloze mogelijkheden om een leuk teambuildingsevenement neer te zetten. Uiteraard bent u daarna van harte welkom bij Zout om onder het genot van een drankje en een heerlijke, relaxte BBQ de middag nog eens te evalueren, om vervolgens wellicht met elkaar als afsluiting de avond weg te dansen...

Lanceer-evenementen

Bij Zout hebben al verschillende bedrijven een lanceerevenement/ launchingparty gehouden. Door de grote ruimte die genoeg plaats biedt voor eventuele (plasma)schermen en productdisplays en de twee verschillende maar wel aansluitende gebouwen, is strand Zout een ideale locatie voor dit evenement. Graag informeren wij u naar de mogelijkheden.

Vergaderen

Heeft u voor een middag een ruimte nodig om te vergaderen en geen zin om in een benauwde, saaie ruimte te zitten? Zout heeft een geschikte ruimte voor u uitkijkend op zee. Het Beachhouse is een lichte ruimte dat u per dagdeel exclusief kunt afhuren. Uiteraard is het mogelijk hier ook een lunch en/ of eventueel een diner te gebruiken.

FEESTEN

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest? Bij Zout kunt u verschillende kanten op. Doordat wij niet alleen een groot restaurant hebben waar met gemak een feest voor 250 personen gegeven kan worden, maar daarnaast nog een Beachhouse hebben, kunnen wij feesten van 1000 personen ook uitstekend verzorgen.

Wellicht was u niet van plan om al uw 1000 vrienden uit te nodigen maar het feest iets intiemer te houden...In dat geval is het Beachouse zeker iets voor u. Al vanaf 40 personen kunt u het Beachhouse exclusief afhuren. Net als het restaurant beschikt het Beachhouse over een eigen bar, toiletgroep, terras en bediening.

Nadat u de locatie heeft gekozen staat Team Zout natuurlijk voor u klaar om er een avond van te maken waarbij het u en uw gasten aan niets zal ontbreken: een welkomstcockail of gewoon een lekker glaasje champagne bij binnenkomst, luxe borrelhapjes, een amuseparade, een oesterbar, alles is mogelijk. Graag nemen wij kennis van uw wensen per mail, zodat wij een offerte op maat voor u kunnen maken. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op strand Zout zodat u de locatie kunt bekijken en wij de mogelijkheden aan u kunnen voorleggen!

opdrachtgevers van zout

KLM, Specsavers, Brilservice, Scotch & Soda, Kempen & Co., V&D, Lawo Gmbh, Hotelspecials.nl, Annonu Events, Bolsius, Margriet, Exerco BV, Levi9, Grontmij, Otib, Hockeyclub Bloemendaal, Rechtbank NH, Cikam BV, ICT Media, Exter BV, ANWB, Loods 5, LUMC, European Hockey League.

CONTACT

 

DJ nodig voor uw feest?

STUUR BERICHT

 

Website door UD