Trouwen

Zoutvierkant 10
Zoutvierkant 108
Zoutvierkant 27
Zoutvierkant 59
Zoutvierkant 69

Het is in Nederland toegestaan om ook op andere plaatsen te trouwen dan in een kerk of op het stadhuis. Wat is er dan mooier om al je bruiloftsgasten naar het strand te halen en bij Zout je huwelijk te laten voltrekken?

Een perfecte ambiance die we desgewenst aan je specifieke wensen kunnen aanpassen. En je bent dan meteen op een uitgelezen plek om aansluitend je diner, receptie of trouwfeest te houden. Met natuurlijk de mogelijkheid om na je eerste trouwzoen met bruidsjurk en al een duik in de golven te nemen. Mocht je dat willen.

En zoeken jullie nog een leuke, romantische plek voor jullie huwelijksnacht? Kijk dan eens op deze site: www.wp19.nl Deze urban beach studio ligt op maar een paar minuutjes loopafstand van Zout dus ideaal voor een overnachting!

GEMEENTE

De vraag is met ‘ ja' beantwoord; er zal getrouwd worden! Nu alleen nog de juiste locatie bepalen... Het strand is natuurlijk ‘de' locatie om elkaar het jawoord te geven en Zout biedt deze mogelijkheid. Zowel in ons Beachhouse als in het restaurant kan de huwelijksceremonie plaatsvinden!

Nadat jullie met ons een datum overeen zijn gekomen, dienen jullie bij de gemeente een schriftelijk verzoek in zodat Zout op die bewuste dag door het college van B&W wordt aangewezen als " huis der gemeente". Het formulier dat jullie ontvangen van de gemeente wordt vervolgens ook door ons ondertekend en dan zijn, wat het officiële gedeelte van de huwelijksvoltrekking betreft, de zaken rond!

locatie

Wordt het een grootse aangelegenheid, met alle vrienden en familie of een kleiner, intiemer huwelijksfeest waar alleen de meest naaste familieleden en beste vrienden aanwezig zullen zijn?

Strand Zout biedt in beide gevallen mogelijkheden. Zo hebben wij het restaurant, dat ruimte biedt aan zo'n 250 personen en het Beachhouse, dat vanaf circa 40 personen ook exclusief afgehuurd kan worden. Het Beachhouse heeft net als het restaurant een eigen bar, toiletgroep, terras en bediening. Op beide locaties kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden en uiteraard ook de receptie, het diner en het feest!

Uiteraard zijn jullie altijd welkom op strand Zout om onder het genot van een drankje de locaties te bekijken en de mogelijkheden te bespreken!

Contact

DJ nodig voor uw feest?

STUUR BERICHT

 

Website door UD