•   

    Broodjes

     
    Panini van de grill met ham en kaas 5,00
    Wrap met carpaccio, kappertjes, Parmezaan en truffelmayo 8,50
    Kalfsburger met ingelegde ui, currymayonaise en friet 12,50
    Broodje kroket 6,00
    Broodje garnalenkroket 8,00
    Brie, sud du sol tomaatjes en gekarameliseerde appel 7,50
    Tonijnsalade, olijven en peterselie mayonaise 8,00
    Warme beenham met honingmosterd 8,00
       

    Flammkuchen

    Krokant deeg uit de steenoven met een laagje créme fraiche

     
    Kaas - spek - ui  10.50
    Zalm - olijfolie 12,50
    Serranoham - balsamicostroop 12,50
    Mozzarella - tomaat 10,50
    Kiprollade - pesto 10,50
       

    Lunchgerechten

     
    Handgemaakte ravioli gevuld met aubergine, met pomodori-roomsaus en Parmezaanse kaas 19,00
    Vitello Crudo; steak tartaar van kalf, tonijnmayonaise, ansjovis, kappertjes en een rauw kwarteleitje 12,50
    Couscoussalade met gegrilde groente, mozzarella en basilicumdressing 10,50
    Salade met gerookte zalm, croutons, zongedroogde tomaat, haricots verts en limoendressing 12,50
    Caesar's salade met Romaanse sla, croutons, Parmezaan, eitje, kipfilet en dressing 18,50
       

    Patisserie en dessert

     
    Flammkuchen met appel en kaneel 8,50
    Appeltaart 4,25
    Appeltaart met slagroom 5,00
    Chocoladetaart 5,00
    Chocoladetaart met slagroom 5,75
    New York style cheesecake 4,50
       

    Voor bij de borrel

     
    Bitterballen 7,00
    Kaasstengels 7,00
    Mini loempia's 7,00
    Kipkrokantjes 7,00
    Combi van bovenstaande borrelhappen 14,50
       
    Plateau charcuterie; paté brûleé, plaatham, sauccison en pancetta, met bosbessencoulis en briochebrood 19,50
    Plateau Noordzee; tartaar van zeebaars, garnalencocktail en gerookte makreel 19,50
    Plateau gemixed; combinatie van bovenstaande vis- en charcuterieplateau's 19,50
       

     

  •   

    Voorgerechten

       
    Vitello Crudo; steak tartaar van kalf, tonijnmayonaise, ansjovis, kappertjes en en rauw kwarteleitje   12,50
    Sashimi van tonijn met krokante groente sushi en miso dressing   14,50
    Caesar's salade met Romaanse sla, croutons, Parmezaan, eitje, kipfilet en dressing   10,50
    Salade met gerookte zalm, croutons, zongedroogde tomaat, haricots verts en limoendressing   12,50
    Couscoussalade met gegrilde groente, mozzarella en basilicumdressing   10,50
         
    Plateau charcuterie; paté bruleé, plaatham, sauccison en pancetta, met bosbessencoulis en briochebrood (vanaf 2 personen) p.p. 14,50
    Plateau Noordzee; tartaar van zeebaars, cocktail van garnalen en gerookte makreel (vanaf 2 personen) p.p. 14,50
    Plateau gemixed; combi van vis- en charcuterieplateau's (vanaf 2 personen) p.p. 14,50
         

    Flammkuchen

    Krokant deeg uit de steenoven met een laagje creme fraiche

       
    Kaas - spek - prei   10,50
    Zalm-olijfolie   12,50
    Serranoham - balsamicostroop   12,50
    Mozzarella - tomaat   10,50
    Kiprollade - pesto   10,50
         

    hoofdgerechten

       
    Steak met gebakken champignons, grove friet, truffeljus en groene salade   21,50
    Thais gemarineerde kipspiezen met soja/sesamsaus, udon noodles, atjar en kroepoek   19,00
    Zeewolf met spinazie, antoiboise, olijven en Serranocrumble   20,50
    Hele tarbot, in roomboter gebakken, geserveerd met courgette, groene asperge, ravigottesaus en friet   dagprijs
    Handgemaakte ravioli melanzana gevuld met aubergine, met pomodori-roomsaus en Parmezaanse kaas   19,00
    Caesar's salade met Romaanse sla, croutons, Parmezaan, eitje, kipfilet en dressing   18,50
    Salade Nicoise, gegrilde duurzame Albacore tonijnsteak op gemengde sla met haricots verts, zwarte olijven, gepocheerd ei en kruidenvinaigrette   21,50
         

    Kids

       
    Kinderravioli   11,50
    Kipkrokantjes met friet en sla   9,50
    Hamburger met friet en sla   9,50
         

    desserts

       
    IJsbeker van vanille-, chocolade- en walnotenijs met chocofudge   8,50
    Tiramisu, op klassieke wijze, bereid met mascarpone   9,50
    Death by chocolate; donkere chocolademousse met chocoladeijs en brownie   9,50
    Ben en Jerry's; Chunky Monkey, Chocofudge Brownie of Cookie Dough   4,50
    Flammkuchen met appel en kaneel   8,50
    Kaasplankje van 3 kazen met vijgenjam en dadel/walnotenbrood   13,50
         
    Grand dessert van diverse zoetigheden (vanaf 2 personen) p.p. 8,50
         
    Special Coffees: Irish, Spanish, French, Italian, Kiss of fire   8,00

     


     

  •  

    wit

    glas

    fles

    Le Bottle Chardonnay 2013, Pays d'Oc, Frankrijk 4,00 24,00
    Paul Mas Sauvignon-Blanc 2014, Pays d'Oc, Frankrijk 4,25 25,50
    Bellingham Chenin Blanc-Viognier 2013, Zuid-Afrika 5,00 30,00
    Enaria Verdejo 2014   31,50
    Bishop's Leap Sauvignon Blanc 2014, Marlborough, Nieuw-Zeeland   31,50
    Cedrick Bardin Pouilly Fumé 2013, Loire, Frankrijk   36,00
         

    rose

       
    Cote Mas Cinsault-Grenache-Syrah, Pays d'Oc, Frankrijk 4,00 24,00
    Villa Blanche Grenache Gris 2013, Languedoc-Roussilon 5,00 30,00
         

    rood

       
    Paul Mas Merlot 2013, Pays d'Oc, Frankrijk 4,25 25,50
    Sartori Valpolicella Superiore 2011, Verona, Italië 5,00 30,00
    Lunaris Shiraz Bonarda 2014, Bodegas Callia, San Juan, Argentinie   30,00
    Bellingham Cabernet-Sauvignon "Ancient Earth" 2012, Zuid-Afrika   34,50
    Zenato Valpolicella Ripasso, Veneto, Italië   38,00
         

    bubbels

       
    Prosecco Casa Bottega 20cl  7,50  
    Prosecco Bellusi DOC   29,50
    Champagne Veuve Clicquot Ponsardin Brut   79,50
         

    APERITIEF

       
    Bombay Sapphire & Fever Tree Elderflower Tonic 9,50  
    Hendrick's Gin & Fever Tree Indian Tonic 12,50  
    Aperol Spritz 6,50  
         

    SPECIAALBIEREN

       
    Wisseltap 4,75  
    Grolsch Weizen 4,25  
    Grolsch Radler 3,00  
    Grimbergen Dubbel 4,50  
    Vedett Blond 5,00  
    Peroni 4,50  
    Corona 5,00  

     


     

 

Website door UD